Dip Moulding

Producten

Dip moulding of dompellijnen zijn één van onze specialiteiten. Binnen deze sector hebben wij al diverse machines mogen ontwerpen en bouwen. Iedere keer is het weer een uitdaging om een efficiënt systeem samen te stellen wat voldoet aan de strenge eisen die door onze opdrachtgevers worden gesteld. Dompelen vraagt om een specifieke beweging van de mallen om luchtinsluitingen of druppels te voorkomen. Bovendien mag een product in de loop van de tijd niet van samenstelling veranderen.

Één van onze grote opdrachtgevers maakt gebruik van meerdere door ons ontwikkelde machinelijnen om daar in grote series kleine producten mee te produceren. Doorlooptijd van het productieproces en uniformiteit van het eindproduct is daarbij essentieel. In samenwerking met de productontwikkelaars bedenken wij eerst het proces en daarna de werkwijze binnen de machine.

Onze specifieke kennis is daarbij een welkome aanvulling.

Mocht u een uitdaging hebben op het gebied van dompelen…. Één telefoontje is voldoende om ons aan de gang te zetten.

Geïntereseerd?

Contact

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.