Agro industrie

Products

Landbouw, visserij en tuinbouw zijn de segmenten binnen de agro industrie. Een tak die steeds verder gaat met mechaniseren en automatiseren. Oogsten en verwerken van groente, fruit en vis moet steeds efficiënter en met steeds minder menskracht. De toenemende kosten van personeel en het steeds moeilijker invullen van vacatures dwingt deze sector tot het doen van investeringen om kosteneffectief te blijven werken.

TST GROUP is tegenwoordig gevestigd aan de Tielenstraat in Waalwijk en werd voorheen omringd door tuinbouwbedrijven in Haarsteeg. Wij voelen ons dan ook verbonden met deze sector.

Wij ontwerpen op basis van optredende problemen of operationele efficiëntie vraagstukken voor nieuwe producten die het werk makkelijker, eenvoudiger, sneller en goedkoper maken.

Kom met uw uitdaging gerust naar ons en ga samen met onze engineers het gesprek aan. Vaak komen daar de mooiste oplossingen uit.

Interested?

Contact

CONTACT

We are ready to answer all your questions

Do you have any questions and/or comments about TST GROUP or our services? You can send us your questions or comments via the contact form. If you prefer personal contact, you can also give us a call.