Food industrie

Producten

De food industrie is voor TST een belangrijke doelgroep en tevens binnen Europa de grootste industrie, gezien op omzet. Op industriële schaal grondstoffen verwerken tot voedingsmiddelen vraagt veel van het productieapparaat. Ook regelgeving ten behoeve van hygiëne en veiligheid is heel specifiek voor deze sector. Nieuwe technologieën volgen elkaar bovendien snel op en wij spelen daar op in door scholing en vakbijeenkomsten.

Vaak vraagt een nieuw product ook om een nieuwe productie- en verpakkingslijn. Ook daarvoor bent u bij TST aan het juist adres.

Er zijn binnen de food industrie al veel machines ontwikkeld en in de markt gezet. Er blijven echter door de ontwikkeling van nieuwe producten ook machines en procesinstallaties noodzakelijk die niet uit een catalogus zijn te bestellen. Daar speelt TST GROUP een belangrijke rol. Samen met u of uw technoloog kijken wij naar het proces en ontwikkelen we daar een specifieke oplossing voor.

Daar waar wij de juiste techniek niet voldoende beheersen werken wij samen met geselecteerde specialistische partners. Wij houden de regie en dat is voor u wel zo handig.

Geïntereseerd?

Contact

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.