Laatste fase voor functioneel ontwerp bereikt

Nieuws

apr 20 2022

De ontwerpfase wordt beëindigd. Na goedkeuring hebben we een functioneel ontwerp waarmee gebouwd kan worden. Wanneer alle onderdelen hier binnen zijn, zullen de monteurs van de TST GROUP beginnen met het bouwen van de Spiral Cutter voor onze gewaardeerde opdrachtgever. Voor dit definitieve ontwerp is er door de engineer nauw samengewerkt met de andere specialisten binnen het team van de TST GROUP, met de Micropulse Group, met SEW Eurodrive én met de werkgroep van de opdrachtgever.

SEW heeft berekend of de Servo en de servodrive de gevraagde snijkracht continu kunnen leveren. Hun specialistische kennis is een vereiste, omdat bij dit project de benodigde snijkracht berekend moet worden bij zowel lage als bij hogere toerentallen. We willen zekerheid! Daarom zijn we blij dat we samen kunnen werken met een team van specialisten.

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.