Machinebouw

Machinebouw

Machinebouw binnen TST GROUP bestaat uit het ontwerpen en bouwen van innovatieve machines en productielijnen met als doel een efficiëntere bedrijfsvoering voor de opdrachtgever te realiseren.

Een groot voordeel voor u is dat wij de engineering in eigen huis doen met uw eisenpakket als uitgangspunt. Waar onze engineers denken voor u nog meer voordeel te kunnen halen zullen wij dat met u bespreken om tot een optimale oplossing te komen. Hierbij zijn output, betrouwbaarheid en uiteraard het kostenaspect belangrijke criteria.

Wij blijven graag betrokken gedurende de levensduur van de machine. Onderhoud en service zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Mocht er aan het einde van de economische – of technische levensduur van de machine behoefte zijn aan een upgrade of een re-design dan gaan we daarover graag met u in gesprek.

Bestaat er geen standaard machine voor uw productieproces dan is speciaal machinebouw een must. TST Machinery heeft ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van unieke machines specifiek voor- en toegespitst op een technisch vraagstuk.

Onze eigen constructeurs denken in dat geval graag met u mee om samen tot het meest optimale ontwerp te komen. In de inventarisatiefase brengen zij uw wensen en eisen duidelijk in beeld en vertalen deze naar een kosteneffectief ontwerp.

Door gebruik te maken van moderne CAD toepassingen kunnen zij een 3D digitaal zichtontwerp maken (render afbeelding). Na uw akkoord op dit ontwerp gaan zij aan de gang om een volledig 3D model met werktekeningen te produceren. Dit is de basis voor de te bouwen machine. Voor de kritische delen worden de benodigde sterkteberekeningen uitgevoerd. Met deze berekeningen kan het gedrag, de stijfheid en de sterkte van de machineonderdelen worden voorspeld.

Intelligente software is tegenwoordig een absolute noodzaak om tot een efficiënt productieproces te komen. Ook daarvoor bent u bij TST Machinery op het juiste adres.

Ook na de oplevering van de machine kunnen wij u ondersteunen vanuit onze Service & onderhoud afdeling. Reservedelen, preventief onderhoud, storingsanalyse, revisie en reparatie kunnen wij voor u verzorgen.

> Lees meer… minder...

icon Volledige ontzorging van de opdrachtgever

icon Heldere & directe communicatie

icon Van engineering tot oplevering onder één dak

icon Sinds 2001 actief in de markt

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.