Opwaarderen bestaand construction ontwerp

Nieuws

apr 20 2022

Een bestaand machinedeel kan evengoed worden verbeterd en hergebruikt.

Voor het bouwen van de nieuwe dompelbak hebben we het bestaande construction ontwerp als basis kunnen gebruiken. Dit ontwerp is nu aangepast om kosten te besparen en de pasta beter en makkelijker homogeen te laten zijn.

De boerplaat van de dompelbak wordt met het nieuwe ontwerp bediend door 4 pneumatische cilinders. Er is een flexibele koppeling aan de boerplaat toegevoegd. De flexibele koppeling is een gewricht dat zorgt voor meer bewegingsvrijheid van de boerplaat die de vloeibare pasta in beweging houdt, zodat het niet verdikt (product homogeen houden).

Ook de pneumatische cilinders hebben dit gewricht gekregen met dezelfde reden. Hiermee wordt ook de levensduur van de cilinders verlengd.

De huidige dompelbak hebben we kunnen ombouwen en herstellen naar het nieuwe ontwerp.

Met deze aanpassingen hebben we het mogelijk gemaakt om kosten te besparen, omdat niet alles nieuw gekocht hoeft te worden.

Verouderde systemen kunnen worden opgewaardeerd naar verbeterde versies. Met het opwaarderen van een machine, het toevoegen van verbeteringen wordt een verbeterd productieproces gecreƫerd. Beheerkosten, kosten voor het onderhoud kunnen vaak gelijk blijven of afnemen. Afhankelijk van gebruikte materialen en beschikbaar oppervlakte.

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.