Over TST

Over ons

We stellen ons graag aan u voor

Al sinds 2001 zijn wij een partner voor tal van bedrijven in de technische sector. Wij zijn een organisatie waarbij het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen voor diverse branche onze core business is.

Gestart onder de naam Klerks Technical Solutions & Services maar door de toename van internationale opdrachtgevers en een duidelijkere profilering in de markt is de naam in 2021 gewijzigd naar TST GROUP met vijf specialistische afdelingen; Machinebouw, Robotica, Projecten, Service en Producten.

De technische uitdagingen van bedrijven vormen vaak het startpunt van een langdurige samenwerking. Samen met de opdrachtgever bepalen wij een duidelijk scope en stellen wij een helder projectplan voor.

Wij staan voor maatwerk, zijn transparant in ons handelen en werken zo efficiënt mogelijk. Onze eigen engineeringafdeling werkt uiteraard nauw samen met werkvoorbereiding en productie. Samen werken zij naar de meest doelmatige oplossing voor uw probleem. De focus ligt op technische kennis en oplossingsgerichtheid. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om zich nieuwe technieken of mogelijkheden eigen te maken. Alleen zo kunnen wij nu- en in de toekomst- u het beste resultaat garanderen.

> Lees meer… minder...
2001
Oprichting

Klerks Machines wordt opgericht door John Klerks die toen al passende machnines en bijbehorende producten aanbood

2005
Verhuizing
2013
Bedrijfsnaam
2022
TST Group

Vacatures

Wil jij ons team van professionals komen versterken? Voor openstaande vacatures, klik hier. Staat jouw ideale job er niet bij, maar denk jij dat je bij ons past, stuur dan een mail aan info@tstgroup.nl

ZZP'er netwerk

Wij zijn een middelgrote organisatie en kennen ook pieken in ons werkaanbod. Ben jij een zelfstandige werkende monteur met bewezen ervaring in de machinebouw, dan leggen we graag met jou contact. Stuur dan jouw motivatie naar info@tstgroup.nl als onze kernwaarden ook op jou van toepassing zijn

Erkend leerbedrijf

TST Machinery is een erkend leerbedrijf van S.B.B. Omdat wij houden van ons  prachtige vak willen wij graag ons enthousiasme doorgeven aan de volgende generatie.
Geregeld stellen wij daarom interessante stageplaatsen beschikbaar waar jonge technici het vak kunnen leren. Leerlingen in de techniek vragen wij contact met ons op te nemen via info@tstgroup.nl
Van een proactieve houding worden wij sowieso al blij en als je dan nog zin hebt om te leren, ben je van harte welkom.

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.