Projecten

Projecten

TST Projects staat voor innovatieve oplossingen in licht constructiewerk in RVS, staal of aluminium.

Voor licht constructiewerk in RVS, staal of aluminium bent u bij TST projects aan het juiste adres. Van één stuk tot kleine series, vanaf uw tekening als u al een ontwerp heeft.

Natuurlijk kunt u ook uw probleem voorleggen aan onze eigen constructeurs. Zij denken graag met u mee om samen tot het meest optimale ontwerp te komen. In de inventarisatiefase brengen zij uw wensen en eisen duidelijk in beeld en vertalen ze deze naar een kosteneffectief ontwerp.

Vaak hebben zij net een iets andere kijk op het probleem en komen zij met een verrassende oplossing.

Door gebruik te maken van moderne CAD toepassingen kunnen zij een 3D digitaal zichtontwerp maken en kunt u al in een vroeg stadium zien hoe het eindproduct er uit gaat zien. Ook de benodigde sterkteberekeningen worden geheel digitaal uitgevoerd en voorspellen het gedrag, stijfheid en sterkte van de constructie.

Voor de conservering van de constructie bieden wij diverse mogelijkheden, afhankelijk van materiaal, gebruiksomgeving en gewenste beschermingsgraad.

Het transport, montage en het plaatsen op locatie kunnen wij volledig voor u verzorgen in samenwerking met de afdeling Service. Zij beschikken over een mobiele werkplaats, servicebussen en enthousiast personeel die het iedere keer weer voor elkaar krijgt om snel en veilig de montage op locatie uit te voeren.

> Lees meer… minder...

icon Volledige ontzorging van de opdrachtgever

icon Heldere & directe communicatie

icon Van engineering tot oplevering onder één dak

icon Sinds 2001 actief in de markt

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.