Recycling en afvalverwerkingsindustrie

Producten

We kunnen er niet omheen, afval. Binnen de sector Recycling en afvalverwerkingsindustrie werken wij aan het ontwikkelen en bouwen van machines of sorteerlijnen om van afval weer een bruikbaar product te maken. Ook beginnen wij al bij het inzamelen van afval, waarvoor wij gescheiden inzamelsystemen hebben ontworpen. Immers wat je vooraf al scheidt is makkelijker te verwerken.

Mocht u een gedachte hebben om van een afvalstroom weer een bruikbaar product te maken, maar heeft u nog niet de juiste apparatuur hiervoor, dan gaan wij graag met u in gesprek.

Betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid in een meestal sterk vervuilde omgeving is altijd een speciaal punt van aandacht waar onze engineers extra naar kijken. Er is al veel bekend en te koop, maar soms is er toch een speciaal apparaat noodzakelijk om het gewenste resultaat te krijgen.

Of het nu een testopstelling is of een 24 uur, 7 dagen in de week werkende lijn, wij denken graag met u mee. Sorteerstraten, crushers, magneetbanden of transportsystemen wij bouwen deze graag voor u.

GeĆÆntereseerd?

Contact

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.