Service

Service & Onderhoud

TST Services staat voor klantvriendelijke service en onderhoud op uw locatie aan machines en constructies

Vanuit de afdeling Service voeren onze monteurs tal van werkzaamheden uit op uw locatie en incidenteel in onze eigen werkplaats. Heeft u tijdelijk extra montage en/of onderhoudscapaciteit nodig dan kunt u op ons rekenen.

Vooraf worden de verwachtingen doorgesproken en conform de besproken planning zullen onze medewerkers zich bij u melden. Bij aanvang stemmen zij de werkzaamheden nogmaals met u af. Uiteraard is hun service bus ruim voorzien van het benodigde gereedschap. Bij grote projecten kunnen wij op locatie een mobiele werkplaats plaatsen.

Mochten er ad-hoc reparaties dienen te worden uitgevoerd dan staat onze werkplaats ter beschikking. Dat is effectief als er tijdens onderhoud extreme slijtage wordt geconstateerd aan bijvoorbeeld assen. Hiermee voorkomen we uitval in een later stadium.

Ook randapparatuur als bijvoorbeeld een hoogwerker of heftruck kunnen wij voor u organiseren. Dat noemen wij totale ontzorging.

Ook voor verhuizingen in- of extern ontzorgen wij u graag van het uitzetten van een productielijn tot het op een andere locatie weer opstarten. Ook kunnen wij u tijdelijk opslag op ons eigen terrein aanbieden.

> Lees meer… minder...

icon Volledige ontzorging van de opdrachtgever

icon Heldere & directe communicatie

icon Van engineering tot oplevering onder één dak

icon Sinds 2001 actief in de markt

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.