Totale ontzorging

Nieuws

apr 20 2022

De TST GROUP biedt totale ontzorging. Aanvankelijk werd er bij dit project gevraagd om een ontwerp voor buitendouches ten behoeve van een publieke omgeving, dat hufter proof moest zijn en fraai in de omgeving past. Na grondig onderzoek naar andere belangrijke eisen, hebben wij onze conclusies getrokken. Ook het risico op legionellavorming voorkomen was een eis. En bij alle eisen hebben we rekening moeten houden met het beschikbare budget.

Vanaf de aanvraag tot aan de testfase is er geregeld contact geweest met het adviesbureau dat de gemeente Almere adviseert bij buitengebied ontwerpen als ook met de grond-, water- en wegenbouwer. Bij een product op maat dat helemaal naar tevredenheid is ontworpen en geproduceerd is regelmatig overleg met alle betrokken partijen noodzakelijk.

We hebben onze relatie goed kunnen adviseren over de materiaalkeuze die in alle opzichten het meest duurzaam is in deze situatie. Ook is het frequente gebruik van de buitendouches onderzocht om de gebruik- en onderhoudsinstructies hierop aan te laten sluiten.

De testfase

Ondanks dat er geen vrijwilligers waren die de douches hebben willen uitproberen, zijn deze de testfase goed doorgekomen. De laatste puntjes op de i, zoals polijsten, zijn ook gezet. Aan alles is gedacht, totale ontzorging.

CONTACT

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over TST GROUP of onze diensten? Middels het contactformulier kunt u uw vragen of opmerking naar ons toesturen. Heeft u liever persoonlijk contact dan kunt u ons ook even bellen.